NaslovnicaVijestiWeekend madness! Evo koje utakmice ne smijete propustiti za vikend!

Weekend madness! Evo koje utakmice ne smijete propustiti za vikend!

Vikend koji je pred nama donosi nam brojne zanimljive nogometne susrete koje ne smijete propustiti. U Premiershipu se spremaju za zimsku pauzu, dok ostatak Europe s nestrpljenjem iščekuje nogometne spektakle širom Starog kontinenta.

Ukoliko vikend planirate provesti doma – odlično! Obezbijedite dovoljne zalihe grickalica, otkažite sve planove sa ljepšim spolom, a u nastavku teksta pročitajte koje susrete mi najviše iščekujemo ovaj vikend.

Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund, subota 17:30

Uzbudljiva borba u samom vrhu njemačkog nogometa. Nogometaši Borussije Dortmund nadaju se kiksu RB Leipziga ili Bayerna kako bi mogli preuzeti vodeću poiziciju u Bundesligi, i tako dodatno zakomplicirati utrku za prvaka. Domaćin sa BayArene, eventualom pobjedom smanjio bi zaostatak za klubom iz Dortmunda na samo dva boda.

Međutim, najveće pitanje hoće li Erling Braut Håland, norveška super senzacija postići još jedan pogodak s obzurom da 19-godišnji mladić igra u super formi, postigao je sedam pogodaka iz sedam udaraca na gol za 136 minuta provedenih na terenu.

Nešto opširniju najavu za ovaj susret i prijedlog za klađenje već smo vam pripremili na našem portalu.

Porto – Benfica, subota 21:30

O Clássico u Portugalu po 242. put u povijesti! Benfica je trenutno prva na tablici u portugalskom prvenstvu sa sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog Porta. Poslednji poraz Benfice u prvenstvu bio je upravo protiv Porta krajem avgusta prošle godine, od tada nijedan poraz u portugalskoj ligi. 50.000 mjesta na Estádio do Dragão će sutra biti popunjeno, ulaznice su odavno rasprodate. Porto pod imperativom pobjede ako misle ostati u utrci za prvaka.

Zanimljiv prijedlog za klađenje na ovaj meč možete naći na našem forumu, kao i za mnoštvo mečeva koji se igraju ovog vikenda.

Inter – Milan, nedelja 19:45

Derby della Madonnina je sigurno jedan od najvećih nogometnih susreta na svijetu, uvijek važna utakmica za obje ekipe bez obzira kakvo je stanje na tablici. Stvar prestiža, milanski derbi. Inter je trenutno drugi u Serie A sa samo tri boda manje od lidera Juventusa koji igra protiv Verone ovo kolo, a Rossoneri su osmi i za gradskim rivalom zaostaju čak 19 bodova, međutim eventualna pobjeda u derbiju bi ih teleportovala na šesto mjesto, a onda preostaje borba za mjesto koje vodi u Ligu prvaka sledeće sezone.  Zadnji međusobni susret dobio je Inter 0-2 pogocima Brozovića i Lukakua.

Bayern – RB Leipzig, nedelja 17:00

Okršaj prve dvije momčadi Bundeslige, Bayern ima bod više od Leipziga i pobjeda u ovom derbiju Bavarcima bi donijela veliku prednost od četiri boda i uveliko pomogla u borbi za prvaka. U slučaju pobjede gostiju, Bayern će izgubiti vodeću poziciju na tablici. Međutim, treba priznati da bavarska ekipa igra dobro u zadnje vrijeme. Pobijedili su pet posljednjih prvenstvenih utakmica uz veliki broj golova. Robet Lewandowski je trenutno na 22 pogotka, a sa druge strane Timo Werner ima dva pogotka manje.

Ekipa Juliana Nagelsmanna ne igra baš sjajno u posljednje vrijeme, ispali su iz njemačkog kupa, a Dani Olmo je već postigao prvijenac u dresu nove ekipe. Bit će zanimljivo vidjeti da li će doskorašnji igrač Dinama dobiti priliku i na Allianz Areni.

Paris Saint Germain – Lyon, nedelja 20:00

PSG je uvjerljivo prvi sa 12 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Marseille, a Lyon je iza sa čak 25 bodova, ali derbi između ove dvije ekipe uvijek je vrijedan pažnje.

Zadnji međusobni susret ova dva tima u septembru prošle godine riješio je Neymar prekrasnim pogotkom i donio pobjedu svome timu, a nadamo se da bi i u nedelju mogli vidjeti dosta lijepih poteza na ovoj utakmici.

Real Betis – Barcelona, nedelja 20:00

Ili PSG – Lyon, ili Betis – Barça, s obzirom da igraju u istom terminu. Ili obje utakmice na dva ekrana? Katalonski gigant ima velike probleme, iza njih je tjedan za zaborav. Messi i Abidal se svađaju, a ozljede su devastirale momčad. Ispali su u Kupu kralja od Athletic Bilbaa pogotkom Inaki Williamsa u posljednjim trenucima susreta. Messi i društvo pod hitno trebaju pobjedu koja bi ugasila požar, a Quique Setien igra protiv svoje bivše ekipe.

Vama također preporučujemo da nam se pridružite na našem forumu na temi Dnevni tipovi, gdje ćete vidjeti dosta zanimljivih prijedloga, biti informisani o susretima, a također imati priliku pomoći ostatku ekipe svojim prijedlozima.

Neka vikend ludnica počne!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!