NaslovnicaVijestiWenger dobio 100 miliona eura za transfere: Arsenal odmah dovodi novog napadača

Wenger dobio 100 miliona eura za transfere: Arsenal odmah dovodi novog napadača

Wenger dobio 100 miliona eura za transfere, Arsenal odmah dovodi novog napadača. Arsenal ima velikih problema sa povredama ove sezone, a Arsene Wenger od kluba je već sada zatražio veliki januarski budžet kako bi mogao dovoljno pojačati ekipu za napad na titlu.

Wenger dobio 100 miliona eura za transfere

Obzirom da nije potrošio čak ni funtu na igrače u polju što ga čini unikatnim u Evropi, Wenger bi u januaru mogao imati čak 100 miliona funti na raspolaganju za transfere, a prema prvim najavama glavni ciljevi su defanzivni veznjak i napadač.

Što se veznjaka tiče, priča je jasna i ona vodi u Portugal. Kuca se na vrata Porta i Sportinga, a Willian Carvalho ili Ruben Neves vrlo vjerovatno će biti prvo januarsko pojačanje Arsenala.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Što se tiče napada, situacija je prosta, bar tako tvrde engleski mediji. Meta i igrač koji se pod svaku cijenu želi vidjeti na Emiratesu je Edison Cavani, Urugvajac koji će Arsenal koštati najmanje 60 miliona eura što će ga odmah učiniti najplaćenijim igračem u historiji Topnika.

Red za napadača PSG-a nije baš mal, a u njemu stoje i Chelsea i Manchester United koji su spremni platiti koliko god je potrebno za njegove usluge.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!