NaslovnicaVijestiWenger dovodi talentiranog 20-ogodišnjaka za 50 milijuna eura!

Wenger dovodi talentiranog 20-ogodišnjaka za 50 milijuna eura!

Ukoliko Alexis Sanchez napusti Arsenal, a gotovo je sigurno da hoće – pitanje je samo ide li ovu zimu ili tek na ljeto, Arsenal planira dovesti talentiranog Brazilca – Malcoma iz Bordeauxa. 20-ogodišnji Brazilac igra na poziciji krilnog napadača, a za njegove usluge zainteresirani su klubovi poput Borussije Dortmund, Tottenham Hotspura, Manchester United, Bayern Munchen te Arsenal koji je najbliže realizaciji ovog transfera.

U ljeto 2016. Malcom je stigao iz Corinthiasa u Bordeaux za cijenu od 5 milijuna eura. Prema informacijama uglednog portala transfermarkt.com Malcom danas vrijedi 17 milijuna eura što ga stavlja na listu top 25 najskupljih igrača u kategoriji U20 igrača.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Sa samo 19 godina Malcom prošle je sezone imao impresivan početak svoje karijere u Europi. U dresu Bordeauxa je upisao 9 golova, a uz to i 7 asistencija. Ove sezone Malcom je još dodatno sazrio tako da je već na polusezoni upisao 7 golova i 5 asistencija.  Njegov Bordeaux ima ozbiljnih problema u prvenstvu ove sezone, nalaze se tek na 15. poziciji, samo na bod od zone za ispadanje. Od ukupno 22 gola koliko je postigao Bordeaux mladi Malcom zabio je preko 30% ukupno postignutih golova.

Di Marzio: “Arsenal i Malcomov agent danas su imali sastanak”

Jedan od najpoznatijih sportskih novinara na svijetu, posebno kada je riječ o informacijama vezanima za nogometne transfere, svakako je Gianluca Di Marzio što znači da kada on objavi neku vijest, ona ima neku težinu. Danas je objavio kako su predstavnici Arsenala i Malcomov agent danas imali sastanak.

[su_live_koeficijenti]

Arsenalova prva opcija bila je dovođenje Lemara, no prema pisanju medija iz Engleske Lemar je sve bliži Liverpoolu, a Arsene Wenger se okreće Malcomu. Navodno je riječ o transferu koji bi Arsenala mogao koštati 50 milijuna eura. Ovako visoka cijena transfera za 20-ogodišnjaka sve više daje naslutiti kako će Arsenal ipak pristati na prodaju Sancheza još u ovom prijelaznom roku.

Engleski mediji pišu kako je Manchester City ponudio Arsenalu 24 milijuna eura za Sancheza, a ukoliko ne pristanu na ljeto će te novce dati Sanchezu na njegov račun samo da potpiše za njih. Navodno je i Sanchez jako zainteresiran za prelazak u redove ‘Građana’. City je u dobroj situaciji da osvoji prvenstvo, a s obzirom da Arsenal nije igrao Ligu prvaka, Sanchez bi se zajedno s Guardiolom ponovno mogao boriti za naslov prvaka Europe.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!