NaslovnicaVijestiWENGER POSRAMLJEN: Conte mu otima pojačanje od 92 milijuna funti!

WENGER POSRAMLJEN: Conte mu otima pojačanje od 92 milijuna funti!

Arsenal je ostao posramljen, kada su se morali povući iz transfera Alexis Sancheza u Manchester City, jer je drugi transfer za igrača, koji je trebao biti zamjena za Čileanca, Thomas Lemara, propao.

Wenger posramljen

Veznjak je odbio prelazak na Emirates zbog nedostatka Lige prvaka, a njegov Monaco mu je to mogao ponuditi.

Dok su mnogi ključni igrač iz Monaca otišli tijekom ljeta, Lemar je jedna od zvijezda koja je ostala.

Ironično, Topnici su bili spremni istinski razbiti svoju rekordnu naknadu za Lemara sa masivnih 92 milijuna funti. Ali to nije bilo suđeno i Arsenal je ostavio Manchester Cityja bez jednog od glavnih pojačanja.

Tržište transfer se može pokazati kao začarani krug i imati neuspojave za druge klubove, kao što je to bilo u ovom slučaju.

[su_premierleague]

A sada se čini da bi Lemar mogao da pređe u Premier ligu samo pet mjeseci od odluke da će ostati lojalan Monacu. Međutim, malo je vjerojatno da će preći u Arsenal.

Dok se momčad Arsene Wengera možda snažno kreće u Europskoj ligi i dobili su povoljnog protivnika u 1/16 finala, gdje igraju protiv Ostersunda, utakmica koja se igra u veljači, bez sumnje će Lemar i dalje dati prednost Ligi prvaka.

Prema pisanju Mirora, Plavci su spremni ponuditi novac, zajedno sa napadačem Michy Batshuayijem na posudbu u Monaco kako bi se osigurao Lemarov potpis.

24-godišnjak nije uspio da se ustali u prvi sastav u zapadnom Londonu ove sezone.

[su_bonus]

Postoji jasan nedostatak povjerenja sa Conteove strane što bi moglo dovesti do privremenog odlaska belgijskog internacionalca, za kojeg se smatra da je napadač tražio.

Budući da će Svjetsko prvenstvo doći sljedećeg ljeta, bivši igrač Marseillea očajno očekuje znatno veću minutažu nego što to dobija na Stamford Bridgeu, kako bi bio uvršten u momčad koja će putovati u Rusiju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!