NaslovnicaVijestiWENGER NAPAO DINAMO: Ademi pao na doping testu

WENGER NAPAO DINAMO: Ademi pao na doping testu

Arijan Ademi pao na doping testu nakon velike pobjede Dinama iz Zagreba protiv Arsenala 2:1, a uoči večerašnje utakmice protiv Bayerna na to se osvrnuo menadžer Arsenala Arsene Wenger.

Ademi pao na doping testu

Wenger je mišljenja da Ademi nije jedini dopingovani Dinamov fudbaler.

“Ako ne igrate najbolje, a protivnik je dopingovan, onda je vrlo teško igrati. Iznenadilo me da je to bio Ademi, jer oni nije igrao prije utakmice protiv nas”, rekao je Wenger dodajući da u Dinamu ima više dopingovanih fudbalera.

Dinamo bodove osvojene protiv Arsenala neće izgubiti, osim ako još neki igrač ne padne na doping testu.

“Moramo pričekati i vidjeti što će pokazati nalaz B. Pravila su pravila i ja ih ne mogu promijeniti. Zato mislim da se rezultat neće promijeniti”, rekao je Wenger.

Arijan Ademi je defanzivni veznjak koji je u Dinamo stigao iz Šibenika, 16.juna 2009. godine za 400.000 eura. Prvu utakmicu je odigrao tek 31. jula 2010. godine protiv Rijeke, gdje je Dinamo izgubio rezultatom od 2-1. U europskim takmičenjima je debitirao 4. augusta 2010. godine protiv Sheriff Tiraspola, a tu utakmicu je Dinamo odigrao rezultatom 1-1.

Da li će biti kazni za ovog veznjaka Dinama nakon dokazanog dopinga bit ćete kratko obaviješteni u narednim vijestima.

Nakon dva kola Lige prvaka Arsenal je bez bodova i nalazi se u teškoj situaciji.
[touchcarousel id=’1′]
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!