NaslovnicaVijestiWENGER NIJE ŽELIO MKHITARYANA: Evo kojeg igrača Manchester Uniteda je Wenger želio...

WENGER NIJE ŽELIO MKHITARYANA: Evo kojeg igrača Manchester Uniteda je Wenger želio u zamjenu za Sancheza

Wenger nije želio Mkhitaryana koji je došao u zamjenu za Sancheza. Francuz je tražio potpuno drugog igrača Uniteda, ali Jose Mourinha ga nije dao. Alexis Sanchez će danas biti podvrgnut medicinskim pregledima u Manchester Unitedu nakon što je Henrikh Mkhitaryan pristao napustiti Crvene đavole i preći u Arsneal kao dio dogovora za Čileanca.

WENGER NIJE ŽELIO

Dogovor između ova dva kluba je navodno završen, piše BBC Sport. Mkhitaryan, koji je jučer stigao u London, danas će i sutra proći svoj liječnički pregled u Arsenalu.

Ovo je neobičan transfer u smislu da odgovara objema ekipama. Arsenal stječe usluge kvalitetnog igrača u zamjenu za nesretnog Sancheza, čiji bi ugovor istekao ljeti i očajnički se želio pridružiti klubu koji se natječe u velikim natjecanjima kako u zemlji tako i u Europi.

U međuvremnu, Mkhitaryan će sada imati priliku da vrati svoju formu i samopouzdanje pod vodstvom Arsene Wengera, koji za razliku od Jose Mourinha vjeruje u njegovu sposobnost.

[su_bonus]

Također je prošli tjedan bilo glasina da je umjesto Mkhitaryana, Wenger pokušao potpisati Anthony Martiala kao dio dogovora za Sancheza.

Međutim, nikada nije bilo šanse da Mourinho pristane prodati 22-godišnjeg Francuza Arsenalu.

Iako je imao poteškoće pod vodstvom Jose Mourinha, Martial je u dobroj formi u posljednje vrijeme i ima veliku budućnost ispred sebe na Old Traffordu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Čovjek kojeg je Wenger stvarno želio u zamjenu za Sancheza jeste Luke Shaw – lijevi bek i bivši igrač Southamptona.

United je navodno odbio taj pristup i očekuje se da će produžiti ugovor Luke Shawu za godinu dana, jer bi ga inače izgubili na kraju sezone.

Shaw se izgleda polako vraća u formu, jer igra solidno u posljednje vrijeme, a Mourinho ga je čak i pohvalio prije utakmice protiv Burnleya, utakmicu koju su pobijedili u gostima sa minimalnim rezultatom od 0-1.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!