NaslovnicaVijestiWenger: On je isključio moja dva igrača ove sezone

Wenger: On je isključio moja dva igrača ove sezone

On je isključio dva igrača Arsenala ove sezone. Diego Costa je bio u središtu verbalnog rata nakon što je postigao pobjedonosni pogodak protiv Arsenala. Napadač Chelseaja je postigao jedini gol, nakon što je Arsenal dobio crveni karton što ih je ostavilo sa deset igrača, bez Mertesackera koji je morao napustiti teren zbog fauliranja španjolskog reprezentativca.

On je isključio moja dva igrača ove sezone

To je bio drugi put da je igrač Arsenala isključen zbog prekršaja nad Costom ove sezone. Naime, Gabriel je dobio crveni tokom Chelseajeve pobjede na Stamford Bridgeu u septembru.

Na pitanje da li je Costa simulirao i namjerno naveo sudiju da ga isključi, Wenger je rekao:

“On je isključio moja dva igrača ove sezone.”

“Ja ga ne optužujem, ali to su činjenice. To je dio napadačke igre naravno i Costa je vrlo dobar u tome.”

“Mislim da je to bilo brzo i oštro, ali moram ponovo vidjeti snimak. Da li je odluka prava ili ne? Ja ne znam.”

[su_bet365_live_koeficijenti][su_bet365_tennis_live_stream][/su_bet365_live_koeficijenti]

Hiddink koji je mislio da je njegova ekipa trebala dobiti penal za prekršaj nad Fabregasom, je rekao: “Nema sumnje, to je bilo predivno dodavanje.”

“Diego je mogao krenuti ravno do Petr Cecha i sapleli su ga. Bilo je očigledno, mislim da je to bio crveni bez ikakve diskusije.”

Costa je kasnije šepajući napustio teren zbog povrede koljena, ali njegov pogodak je ostavio kolegu Johna Terryja da može i dalje sanjati o mjestu u Ligi prvaka, uprkos razlici od 14 poena od četvrtog Tottenhama.

“Sve je moguće, danas svako može pobijediti, teško je izabrati favorita. To je teška liga i ako budemo složni i dali sve od sebe za ovaj tim, imamo dobre šanse. Borit ćemo se do zadnje sekunde.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!