NaslovnicaVijestiWENGER OSTAJE WENGER: Pronašao zamjenu za Alexisa ali šta o tome misle...

WENGER OSTAJE WENGER: Pronašao zamjenu za Alexisa ali šta o tome misle navijači?!

Pitanje je vremena kada će Alexis Sanchez i definitivno napusiti redove Arsenala i napokon završiti ovu transfer sagu koja traje još od početka ljetnog transfer roka. S toga u Arsenalu užurbano traže zamjenu za njega, spominjali su se mnogi nogometaši ali Wenger je odlučio – stiže pojačanje koje se nikako neće dopasti navijačima kluba!

Pronašao zamjenu za Alexisa

Ugovor čileanskog reprezentativca s Topnicima ističe nakon kraja ove sezone, ali prošlog ljeta francuski stručnjak na klupi Arsenala odlučio je ne prodati igrača usprkos dobrim ponudama.

Sada se sve promijenio, Sanchez, koji ne želi produljiti svoju suradnju s londonskim klubom, napušta klub pola godine prije nego što ugovor istekne i Arsenal na taj način gubi mnogo novca.

>> Transfer glasine: Salah bi mogao uskoro napustiti Liverpool, Aubameyang sve dogovorio sa novim klubom, United dovodi ponajboljeg napadača svijeta

Još nije jasno hoće li ići u Manchester City ili PSG, ali je važno da mu iz Arsenala dopušteno da pronađe novog poslodavca.

[su_bonus]

Da lakše odnese odluku o njegovoj prodaji pobrinuo se je sam Wenger, koji je već pronašao zamjenu za Čileanca.

Mnogi će biti iznenađeni, ali oni koji znaju francuskok stručnjaka nisu iznenađeni. Prema njegovom mišljenju, on je pronašao idealnu zamjenu za Alexisa u – Argentini!

Odabrao je Cristiana Pavona, član Boce Juniora. Dvadesetpetogodišnji krilni napadač napravio je 12 nastupa ove sezone, postigao tri gola i upisao šest asistencija. Na web stranici Transfermarkta procijenjen je na 13 milijuna eura, a Arsenal je spreman da za njegovu kupovinu doda još deset milijuna eura. Pavon je debitirao u studenom prošle godine u argentinskom dresu, i do sada je prikupio dva nastupa za najbolji državni tim.

[su_bet365_100_bonus]

Obožavatelji Arsenala vjerojatno nisu oduševljeni ovim izborom, ali u prošlosti se je pokazalo kako Wenger ima dobar instikt za dovođenje igrača, te nije isključeno da Pavon u budućnosti postane nostelj igre kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!