NaslovnicaVijestiWenger otkrio koga želi izbjeći u polufinalu Europske lige

Wenger otkrio koga želi izbjeći u polufinalu Europske lige

Arsene Wenger je izjavio kako bi idealno bilo izbjeći Atletico Madrida u polufinalu Europske lige, nakon što je Arsenal osigurao svoje mjesto sa ukupnom pobjedom od 6-3 na CSKA Moskvom.

Wenger otkrio

Topnici su bili dva gola zaostatka u 55 minuti, ali kasni golovi Danny Welbecka i Aaron Ramseya su osigurali remi od 2-2 i poštedjeli ih šokantnog ispadanja.

“Osjećam da smo možda bili malo iznenađeni intenzitetom na početku”, rekao je Wenger za BT Sport.

[su_bonus]

“Nakon toga smo se vratili. Oni su postigli drugi gol, imali su šansu i za treći. Bio je to dobar odgovor od nas nakon poluvremena. Prvo poluvrijeme je bilo preveliko za njih. Sa 2-1 smo izgledali dobro, ali sa 2-2 smo izgledali još bolje i uspjeli smo.”

“Bili smo u nevolji u prvom poluvremenu. Nakon što smo se vratili da igramo sa pet u obrani, bili smo stabilniji, nisu više imali toliko šansi. Njihov drugi gol je bio sa daljine, ali u šesnaesterac nisu mogli proći.”

[su_bet365_app]

“Imamo igrače koji uvijek mogu postići gol i kada smo stigli do 2-1, bio je to veliki udarac za njih i nisu se oporavili.”

Nakon što je uspio da se plasira u polufinale, Wenger je nastavio: “To bi trebalo da bude tako svake godine, nikad nam nije dovoljno. U Europskim natjecanjima možemo vidjeti mnogo preokreta, moramo biti usredotočeni. Pripremit ćemo se za sljedeću fazu i vidjet ćemo što će se desiti.”

Na pitanje želi li izbjeći Atletico Madrid u polufinalu, Wenger je dodao: “U idealnom slučaju, možda su najjači na papiru, ali ajdemo odigrati dobro protiv bilo kojeg tima.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!