NaslovnicaVijestiWENGER OTKRIO: Odbio sam taj posao nekoliko puta dok sam bio u...

WENGER OTKRIO: Odbio sam taj posao nekoliko puta dok sam bio u Arsenalu!

Bivši trener Arsenala Arsene Wenger otkrio je kako je nekoliko puta odbio ponudu Francuskog nogometnog saveza da vodi reprezentaciju svoje zemlje.

Wenger odbio reprezentaciju Francuske

Legendarni stručnjak je bez posla otkako je odlučio napustiti Arsenal prošle godine, nakon što je na klupi ‘Topnika’ proveo čak 21 godinu.

69-godišnjak je sa londonskim klubom za to vrijeme osvojio tri puta Premier ligu i sedam puta FA Kup, a u posljednjih nekoliko mjeseci se povezivao sa preuzimanjem Paris Saint-Germaina. On je otkrio kako je, dok je bio u Arsenalu, nekoliko puta dobijao ponudu da vodi reprezentaciju Francuske, ali je odlučio ostati na Emiratesu.

U intervjuu za Le Parisien je rekao: “Nedostaje mi nogomet, ali želim provesti vrijeme sa ljudima koje volim. Mogao sam postati izbornik reprezentacije Francuske, dobijao sam ponudu nekoliko puta, ali sam više volio posao u Arsenalu. Danas je Francuska u jako dobrim rukama, Deschamps radi vrlo dobar posao i nema razloga da se to promijeni.”

PSG je izbačen iz Lige prvaka prošlog mjeseca nakon poraza protiv Manchester Uniteda, a Wenger je o tome rekao kako je trenutni prvak Francuske ‘proklet’ u Europi: “Ne znam da li ću jednog dana doći u PSG. Imaju sjajan tim, ali imaju neku vrstu prokletstva u Ligi prvaka. Moramo im dati vremena, ali postoji pretjerana nestrpljivost kod njihovih navijača.”

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!