NaslovnicaVijestiWenger otkrio šta očekuje u novoj godini

Wenger otkrio šta očekuje u novoj godini

Trener londonskog Arsenala, Arsene Wenger, priznao je da je njegov tim u boljoj formi nego prethodnih sezona i da je na dobrom putu da osvoji Premier ligu, ali je i upozorio svoje igrače da još ništa nije gotovo.

Arsene Wenger

Wengerov tim zaostaje samo dva boda za liderom Leicester Cityjem, što je njihova najbolja pozicija na polusezoni u Premier ligi od 2004. godine, kada su bili prvaci.

Na pitanja medija o mentalnoj snazi svojih igrača u posljednjih nekoliko sezona, Wenger je odgovorio:

“Bili smo pri samom vrhu u posljednjih nekoliko godina i mislim da je nogomet pragmatičan i nitko ne može predvidjeti šta će se desiti u sljedećih 20 utakmica, tako da je najvažnije nastaviti sa istim stavom i duhom, te nastaviti pobjeđivati. U prvoj utakmici sezone protiv West Hama smo doživjeli poraz, tako da smo mogli biti i prvi sad za božić.”

“Ukoliko pogledamo nazad kroz cijelu godinu i analiziramo je, mi smo bili dosljedni svojoj igri i ovo je bila pozitivna godina. Stabilizirali smo se defanzivno i poboljšali smo učinke protiv jačih timova u Premier ligi. Tako to izgleda kada sve ide po planu, na pravi način.”

Arsenalov protivnik u borbi za titulu ove sezone, Leicester City, prošle godine je bio posljednjeplasirani tim u ligi, ali ove sezone igraju iznad svih očekivanja.

“Kao i kod svih klubova, veliki je pritisak zadržati trenutnu poziciju. Tko će na kraju slaviti? Nitko ne zna. Već dugo vremena radim u svijetu nogometa i nitko ne može reći tko će biti pobjednik.”

“Odigrali smo tek 17 utakmica, nismo ni na pola puta. Sigurno je da smo dosta elastičniji i čvršći nego kada smo imali mlađi tim, ali povjerenje među igračima je sada puno veće. Nadam se da ćemo pokazati to i u sljedećoj utakmici.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!