NaslovnicaVijestiWenger priznao: Žalim što ga nisam doveo, jer bi taj transfer promijenio...

Wenger priznao: Žalim što ga nisam doveo, jer bi taj transfer promijenio povijest Arsenala!

Legendarnom treneru Arseneu Wengeru preostalo je još nekoliko tjedana na klupi Arsenala, nakon čega će napustiti klub u kojem je proveo skoro cijelu trenersku karijeru.

Wenger žali zbog nedovođenja Ronalda

On je ranije ovog mjeseca po posljednji put vodio ‘Topnike’ pred domaćim navijačima na utakmici protiv Burnleya, na kojoj je njegov tim slavio visokim rezultatom od čak 5-0.

Nakon utakmice, francuski stručnjak je održao oproštajni govor pred krcatim Emiratesom u kojem je rekao: “Hvala vam što ste me zadržali ovako dugo vremena. Iznad svega, poput vas, i ja sam navijač Arsenala. Ovo je način života, briga o prekrasnoj igri i vrijednostima koje njegujemo. Nedostajat ćete mi, hvala vam što ste bili tako važan dio mog života.”

I dok su čelnici kluba u potrazi za novim pojačanjem, Wenger je danas priznao kako žali zbog nedovođenja jednog igrača, koji bi, kako kaže, u potpunosti promijenio povijest Arsenala. Riječ je o nekadašnjoj zvijezdi Manchester Uniteda Cristianu Ronaldu, koji je bio vrlo blizu dolaska u londonski klub.

“Bio sam blizu dovođenja Ronalda i mislim da bi taj transfer promijenilo povijest Arsenala. On je bio vrlo blizu potpisa za ovaj klub. Lionel Messi također, jer smo bili zainteresovani za njega. Kada je Fabregas stigao, pokušali smo dovesti i Messija i Piquea također, ali nismo uspjeli.”

Čelnici kluba su trenutno u potrazi za njegovim nasljednikom, a kao vodeći kandidat se navodi bivši veznjak ‘Topnika’ i trenutni član trenerskog tima Manchester Cityja Mikel Arteta. U pet godina, koliko je igrao na Emiratesu, suigrači su mu dali nadimak ‘trener’, jer im je već tada priznao kako planira postati trener jednog dana.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!