NaslovnicaVijesti"Dok je Wenger tu Arsenal neće ništa osvojiti!"

“Dok je Wenger tu Arsenal neće ništa osvojiti!”

Bivši igrač Arsenala Tony Adams misli da Arsenal neće osvojiti Premiership dok ga vodi Arsene Wenger, te kaže kako ne bi bio iznenađen da nastaviti biti trener na Emiratesu.

Arsenal neće

Već 14 godina Arsene Wenger nije donio titulu Arsenalu, a u svojih prvih osam godina u Arsenaulu Wenger je uspio tri puta osvojiti naslov prvaka.

Novinari su upitali Adamsa može li Arsenal osvojiti Premiershio pod vodstvom Wengera.

“On je dobio ugovor na još 12 mjeseci, a pitate me može li Arsenal doći do naslova. Naravno do mogu, to je jasno”, rekao je Adams, te dodao:

[su_live_koeficijenti]

“Koliko Wenger ostaje na klupi Arsenala? On ima 67 godina ja mislim? Prije par sedmica je rekao da je za njega penzija smrt, tako da on ne ide iz nogmeta još uvijek.”

“Mislim da ne bi bilo čudno kada bi potpisao novi ugovor sa Arsenalom”, rekao je Tony Adams.

Upitali su novinari Adamsa u kakvim su odnosima njih dvojica.

“Arsene ne želim da ja budem dio Arsenala, te se slažem s njim. On je najuspješniji trener u hisotriji kluba, a zbog toga ne mogi ništa da mu kažem.”

“Igrao sam za ovaj klub, ali to mi ne daje slobodnu kartu da ponovo radim za isti klub, mislim da ne bi trebalo biti tako.”

“Bilo je mnogo slučajeva kada sam mogao pomoći Arsenalu, ali to se nije ostvarilo. Razlog zašto nisam došao u Arsenel jeste taj da me Wenger nije želio u klubu”, tvrdi Tony Adamas.

Ovog vikenda Manchester United je savladao Arsenal za 3:1, a vidno je bio razočaran Wenger.

“Mi smo sami sebi krivi, jer smo počeli utakmicu veoma loše. I nakon toga imali smo dosta prilika da se vratimo u utakmicu”, tvrdi Wenger, te dodaje:

[su_tenis_live_koeficijenti]

“Pokazali smo da imamo veliki kvalitet, ali da imamo i blokadu u glavi što se u ovakvim utakmicama ne smije dešavati.”

“Svaki dan ću se pitati kako nismo zabili više golova, ali definitivnooo na to je uticao De Gea, a on je daleko bio najbolji igrač utakmice.”

“Sudija. Ne želim razgovarati o njemu. Razočaran sam jer smo igrali odlično, žao mi je mojih igrača, jer su od sebe mnogo dali, ali ipak…”, završio je trener Arsenala Arsene Wenger.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!