NaslovnicaVijestiArsene Wenger tvrdi kako je Arsenal izašao iz krize

Arsene Wenger tvrdi kako je Arsenal izašao iz krize

Trener nogometaša Arsenala Arsene Wenger rekao je danas da je Arsenal izašao iz krize, nakon što je njegova momčad u četiri posljednje utakmice.

Poslije dva uzastopna poraza od po 0:3 od Manchester Cityja u Liga kupu i Premier ligi, odnosno četiri uzastopna poraza u veljači i ožujku, Wenger je rekao da “mržnja” koju su u to vrijeme iskazivali navijači kluba “nije bila upućena osobno njemu nego treneru Arsenala”.

“Bili smo vrlo razočarani rezultatom protiv Sitia. Potrebno je vrijeme da se oporavi od njega. Mentalitet tima je jaka i zdrava, mi smo se oporavili. Uvijek treba suditi o ekipi na koji način izlazi iz krize, a mislim da je to pozitivna stvar za nas” naveo je Wenger, prenio je Sky.

[su_live_koeficijenti]

Arsenal je šesti na tablici i zaostaje 13 bodova za četvoroplasiranim Tottenhamom, a prve četiri ekipe iz Premier lige će se plasirati izravno u Ligu prvaka. Londonski klub ima šanse da se plasira u to elitno natjecanje ako osvoji Ligu Europe.

Arsenal u četvrtak od 21:05 igra na svom terenu protiv CSKA, prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige Europe.

“Postoji dodatni pritisak na nas da ostvarimo izuzetno dobar rezultat u ovom natjecanju, ali to je dio posla.”

ANALIZA 1/4 FINALA – Ronaldo, Salah i autogolovi…

Guardiolin ego vs. Kloppov heavy metal nogomet

Wenger je dodao da je Alexandre Lacazette spreman za utakmicu, ali nije želio otkriti hoće li napadač biti u prvom timu. Rekao je da su gotovo svi igrači na raspolaganju.

Arsenal je postigao devet golova u posljednje tri utakmice u uvjerljivim pobjedama protiv Stokea, Milana i Watforda, ali posjeta na utakmicama na Emiratesu je opala.

Navijači na stadionu su u više navrata tražili da Wenger ode iz kluba, a francuski trener rekao je da ga ne brine mogućnost da će ta atmosfera utjecati na ekipu u duelu sa CSKA.

“Nisam zabrinut, navijači su bili uvijek s nama kad je bilo važno. Stav publike će ovisiti o kvaliteti naše igre. Uvijek sam zabrinut kada naš stadion nije pun, ali mislim da to sutra neće biti problem, problem za nas je naša igra” jasan je Wenger.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!