NaslovnicaVijestiWenger: Vidim ga kao budućeg menadžera, on će ostati u nogometu

Wenger: Vidim ga kao budućeg menadžera, on će ostati u nogometu

Vidim ga kao budućeg menadžera i siguran sam da će ostati u nogometu, rekao je francuski stručnjak. Wenger je rekao da će John Terry biti menadžer kada završi igračku karijeru, nakon njegovog objavljivanja da će se rastati sa Chelseajem ovog ljeta.

Vidim ga kao budućeg menadžera

Terry je poslije jučerašnje pobjede protiv MK Donsa (5-1), otkrio kako mu Plavci neće ponuditi novi ugovor na kraju sezone.

Međutim, Arsenalov menadžer, Arsene Wenger je rekao da je Terry prirodan kada se govori o njegovim trenerskim sposobnostima.

“Mislim da je Terry ne samo veliki igrač, nego će biti i veliki trener na terenu također.”

“On je bio ovdje u London Colneyu sa ekipom U21 i način na koji ih je trenirao je bio sjajan. On je bio pravi vođa.”

“Momci koji traju dugo vremena imaju nešto posebno. On je bio dio kohezije u Chelseaju.”

“Vidim njegovu uspješnu trenersku karijeru u budućnosti. On će ostati u nogometu.”

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

Ali, na pitanje da li će pokušati dovesti ovog braniča u svoje redove, jer će on na kraju sezone biti slobodan igrač, je rekao: “Nisam zainteresovan u John terryja, on je na kraju svoje karijere i ukoliko želi da igra duže, siguran sam da će to biti za Chelsea.”

Wenger je također otkrio da je Tomas Rosicky pretrpio još jednu ozljedu, što je korak unazad za njega.

“Rosicky ima problem bedra, koliko je opasno još uvijek ne znamo, danas će na skeniranje i više ćemo znati večeras”, dodao je Wenger.

Arsenal se suočava sa Southamptonom kod kuće sutra i Wenger je za svoje igrače rekao da očajnički žele da se iskupe za gostujući poraz od 4-0.

“Southampton je tvrd i težak protivnik , ali i to je bio težak period za nas, sada imamo priliku da se iskupimo za taj poraz. Ovo će biti velika utakmica za nas.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!