NaslovnicaVijestiWenger zainteresovan: Ruskog napadača nagovaraju da pređe u Arsenal

Wenger zainteresovan: Ruskog napadača nagovaraju da pređe u Arsenal

Ruskog napadača nagovaraju da pređe u Arsenal. Napadač Dinamo Moskve ne treba da oklijeva kada je u pitanju njegova selidba u Premiership. Navodno je Arsenal spreman da ga dovede, prema izjavama bivšeg veznjaka Manchester Uniteda Andrei Kanchelskisa.

Ruskog napadača nagovaraju da pređe u Arsenal

Arsenal je ponudio šest miliona eura Ruskom klubu za 24-godišnjaka koji je igrao u prošlogodišnjem finalu Svjetskog prvenstva, ali se bori za formu ove sezone.

“Kokorin treba iskoristiti ovu priliku i napusti Rusiju,” rekao je Kanchelskis koji se pridružio Unitedu davne 1991. godine i bio redovan u dvije sezone kada je Manchester United osvojio dva naslova, a u telefonskom razgovoru za Reuters je rekao:

“Rusko prvenstvo je vrlo slabo i Aleksandar može napredovati u Arsenalu. Arsenal je najbolja opcija za njegovu karijeru.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Ako je spreman da radi naporno, on neće imati nikakvih problema.”

“On će biti poput (Arsenalovog bivšeg ruskog napadača) Andrej Aršavina i postati vrhunski napadač za Londonski klub.”

Arsenal je jučer pobijedio Manchester Cityja i tako postao jedan od glavnih konkurenata za titulu ove sezone. I ako nije još ništa gotovo ove sezone su najbolji od velike petorke u Premiershipu. Tu je naravno i Leicester kojeg ne smijete otpisati, jer su i oni pravi konkurenti za titulu ako uspiju da izdrže ovakvu formu do kraja sezone.

Kanchelskis je bio relativno nepoznat i neiskusan kada je potpisao za United iz Shakhtar Donetska, ali je rekao da bi trener Arsenala, Arsene Wenger mogao pomoći Kokorinu da se poboljša.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!