NaslovnicaVijestiWenger želi da se odmorim, ali ja ga ne slušam, priznao je...

Wenger želi da se odmorim, ali ja ga ne slušam, priznao je Sanchez

Wenger želi da se odmorim, ali ja ga ne slušam, priznao je Sanchez. Čileanski internacionalac kaže da mu njegov menadžer često govori da se odmori, ali da on umjesto toga ode kući i trenira u svojoj teretani u pokušaju da zadrži svoju formu.

Wenger želi

Alexis Sanchez priznaje da je Arsene Wenger insistirao da Čileanac treba uzeti više vremena za odmor.

Wenger je često kritiziran zbog prekomjernog korištenja Sancheza ranije u sezoni, sa čileanskim reprezentativcem koji se na kraju i povrijedio što ga je držalo van terena dva mjeseca.

Sanchez je sada otkrio da je menadžer Arsenala pokušavao često da ga uspori, ali on je to odbijao zbog strasti prema igri.

“Menadžer mi je ponekad rekao, ‘Moraš se odmoriti’, ali ja ne želim da se odmaram”, rekao je Sanchez sa službenu stranicu Arsenala.

“Radnije bi otišao kući i trenirao u svojoj teretani kako bi održao svoju formu.”

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Uvijek želim da igram i da pobijedim, jer fudbal je moja strast, to je moj život. Zato svaki put kad pobijedimo, ja sam vrlo sretan. Ne mogu biti sretan ukoliko odigramo neriješeno ili izgubimo utakmicu. Kada se to desi postanem vrlo nesretan i tužan.”

“Kada sam bio dijete, uvijek sam se nervirao kada izgubim. Ako izgubim utakmicu, bio bih vrlo ljut i onda bi samo trenirao kako bi mogao pobijediti sutradan.”

“Mislim da je moja strast počela U Tocopilli, jer sam uvijek igrao sa starijim ljudima. Uvijek sam želio biti nogometaš, uvijek sam želio igrati. Ja sam rođen da budem fudbaler.”

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!