NaslovnicaVijestiWenger: Zvali su me nekoliko puta!

Wenger: Zvali su me nekoliko puta!

Bivši trener Arsenala Arsene Wenger otkrio je kako mu je nekoliko puta nuđen posao u Francuskoj, ali da nije htio da prihvati ponudu i napusti klupu Arsenala.

Wenger otkrio

Poslije 21 godine rada u Arsenalu Arsene Wenger je trenutno bez posla. Ali to ga nimalo ne muči, a mnogo se spekuliše da bi mogao da se vrati u Francusku.

“Nedostaje mi takmičenje, ali istovremeno želim da provodim vrijeme sa ljudima koje volim. Može se reći da me je trenerska karijera progutala. Čak i kada sam bio sa mojim voljenima, nisam potpuno bio prisutan” rekao je Wenger.

Potom se bivši trener Arsenala dotakao povezivanja sa Francuskom, ali i Paris Saint-Germainom.

“Mogao sam da budem izbornik Francuske. Nekoliko puta mi je nuđen posao, ali sam više volio da radim u Arsenalu. Može se reći da su ‘Les Bleusi’ u dobrim rukama, Deschamps radi dobar posao i nema razloga da se mijenja. Što se tiče posla u PSG, veoma je interesantan. Imaju sjajan tim, ali imaju neku kletvu kada je Liga prvaka u pitanju. Uvijek postoji ta jedna prepreka, ali prijeći će je jednog dana.

Pored Arsenala sa kojim je osvojio tri Premier lige, sedam FA kupova i igrao finale Lige prvaka, vodio je Monaco do titule i Kupa Francuske, i Nagoyu sa kojom je osvojio kup i superkup Japana.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!