NaslovnicaVijestiWes Brown proglasio bankrot nakon razvoda od supruge

Wes Brown proglasio bankrot nakon razvoda od supruge

Englesku javnost šokirala je vijest da je legendarni defanzivac Manchester Uniteda Wes Brown proglasio bankrot. Nakon razvoda od supruge Leanne, dugogodišnji defanzivac Uniteda upao je u financijske probleme, unatoč tome što je tijekom svoje karijere zarađivao plaću od 53 tisuće funti tjedno.

Brown je upisao nevjerojatna 362 nastupa za Manchester United tijekom najslavnije ere kluba. Osvojio je naslov u Ligi prvaka i čak pet trofeja prvaka Engleske. S Nemanjom Vidićem i Riom Ferdinandom činio je sjajan defanzivni trio.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

43-godišnji Wes Brown podnio je zahtjev za bankrot koji je ovjeren je na Visokom sudu 12. travnja. Nalog je objavljen u The Gazette ovoga tjedna.

Nogometaš iz Wimslowa u Cheshireu pridružio se Manchester Unitedu još kao školarac. Godine 1998. je debitirao za klub, nakon čega je počeo osvajati trofeje kao “na traci”.

Prošle godine je objavljeno da se rastao od svoje supruge Leanne, koja je bila poznata po reality showu Real Housewives of Cheshire. Par, koji ima troje djece, se vjenčao 2009. godine u dvorcu Peckforton na glamuroznoj ceremoniji.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!