NaslovnicaVijestiWesley Sneijder počinje sa treningom za svoj senzacionalni povratak u nogomet!

Wesley Sneijder počinje sa treningom za svoj senzacionalni povratak u nogomet!

Wesley Sneijder trenira za senzacionalan povratak u nogomet, u dobi od 36 godina.

Wesley Sneijder počinje

Nakon što je vidio svog bivšeg suigrača Arjena Robbena kako se vraća u svoj dječački klub Groningen, Sneijder razmišlja o tome kako bi on mogao slijediti korak sa Utrechtom.

Sneijder je rođen u Utrechtu i iako prati utakmice iz svečane lože na stadionu Galgenwaard, nikada nije igrao za klub u svom rodnom gradu.

To bi se, međutim, uskoro moglo promijeniti, stim da je RTV Utrecht izvijestio da će Sneijder započeti sa treningom sa nizozemskim klubom petog nivoa nogometa DHSC-om od 27. sprnja gdje će pokušati da vrati svoju kondiciju.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!