NaslovnicaVijestiWest Brom v Manchester United: Pet stvari koje trebate znati prije ove...

West Brom v Manchester United: Pet stvari koje trebate znati prije ove utakmice

Pet stvari koje trebate znati prije ove utakmice. Sutra u 17:00h igraju West Bromwich Albion i Manchester United. Utakmica 29. kola Premier lige će se igrati na Hawthornsu, stadionu West Broma.

Pet stvari koje trebate znati prije ove utakmice

Utakmicu će suditi dobro poznati sudija Mike Dean, koji je do sada sudio 23 utakmice, dosudio je 507 prekršaja, sedam penala, 72 žuta kartona i šest crvenih.

Timske vijesti

West Brom

Jonny Evans još uvijek nije spreman za utakmicu protiv svog bivšeg kluba Manchester Uniteda.

Povreda tetive koljena je zadržala braniča West Broma van terena u protekle dvije utakmice i trener Tony Pulis je potvrdio da on neće igrati, zajedno sa svojim kolegom iz Sjeverne Irske, Chris Bruntom, za kojeg se ove sedmice saznalo da će propustiti narednih šest mjeseci nakon povrede prednjih križnih ligamenata.

Pulis će također biti bez McManamana i Jamse Morrisona.

Predviđena ekipa: Foster, Myhill, Gamboa, Pocognoli, McAuley, Olsson, Chester, Dawson, Sandro, Pritchard, Fletcher, Yacob, McClean, Sessegnon, Gardner, Rondon, Berahino, Lambert, Anichebe.

[su_bet_at_home_1]

Manchester United

Chris Smalling bi se mogao vratiti za Manchester United protiv West Broma, gdje su se vratili Jose, Valencia i Fellaini, ali neće dobiti priliku po izjavi Van Gaala, jer još uvijek nisu spremni za utakmicu.

Wayne Rooney, Bastian Schweinsteiger, Will Keane i Luke Shaw će također nedostajati sastavu Manchestera zbog povreda, dok će Cameron Borthwick-Jackson također izostajati u ovoj utakmici.

Predviđena ekipa: De Gea, Romero, Darmian, Riley, Rojo, Varela, Valencia, Jones, Blind, Smalling, Poole, McNair, Fosu-Mensah, Schneiderlin, Herrera, Rothwell, Fellaini, Carrick, Lingard, Januzaj, Weir, A Pereira, Mata, Depay, Martial, Rashford.

Prethodni međusobni susreti ova dva kluba:

West Brom: 2 pobjede

Neriješene: 4

Manchester United: 13 pobjeda

Prethodna forma:

West Brom: DWWLD

Manchester United: WWLDW

Koeficijenti:

West Brom: 4.33

Neriješeno: 3.40

Manchester United: 2.00

QXfwA60

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!