NaslovnicaVijestiWEST HAM IGRA LOŠE: Evo šta su njihovi navijači uradili povodom toga!

WEST HAM IGRA LOŠE: Evo šta su njihovi navijači uradili povodom toga!

West Ham igra loše ove sezone, te zabrinuti navijači rade navjerovatno stvari kako bi se njihova ekipa poboljšala.

WEST HAM IGRA LOŠE

u Wets Hamu, nakon dolaska Davida Moesa u klubu se ništa nije promjenilo, posljednju utakmicu je West Ham izgubio od Watforda sa 2:0.

Navijači West Hama su vidno razočarani, jer su nezadovoljstvo izkazali tako što su mnogi od njih odlučili da nozovu broj 999, te su centar za hitne slučajeve jednostavno zatrpali.

[su_live_koeficijenti_v2]

Navijači londonskog kluba su se pobunili jer njihova ekipa igra očajno, bez obzira koliko im je to teško gledati, policajci su ih zamolili, da ih prestanu zvati, jer stvaraju nepotrebnu gužuvu, u centru za hitne slučajeve.

https://twitter.com/EPControlRoom/status/932319286072430592

“Pozvati 999 zbog toga što je West Ham opet izgubio to nije prihvatiljivo. To je totalno gubljenje našeg vremena”, rekli su iz FCR-a.

“Veliki igrači sa velikom reputacijom su me mnogo razočarali. Mislio sam da oni mogu i hoće više. Oni mi moraju pokazati zbog čega su dobili tu reputaciju”, rekao je David Moyes, te nastavio:

“Nisam uživao u igri, te sam očekivao da će moja ekipa se više potruditi. Trudimo se da budemo u utakmici, te da damo sebi šansu – što vjerovatno i učinimo, ali ne idemo do kraja.”

[su_live_koeficijenti]

“Ovde mi trenutno ništa nema smisla, ali popravit cu to kako vrijeme bude odmicalo i mi ćemo biti sve bolji i bolji”, tvrdi Moyes, te dodaje:

“Jedina prilika da ostvarimo neki rezultat jeste ako se ovi igrači budu htjeli više potruditi. Ja sigurno neću samo hodati oko njih kao zadnja pi***.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!