NaslovnicaVijestiWEST HAM PRODAJE CHICHARITA: Meksikanac odlazi iz Londona, ali ostaje u Premier...

WEST HAM PRODAJE CHICHARITA: Meksikanac odlazi iz Londona, ali ostaje u Premier ligi

Kad je David Moyes imenovan menadžerom West Hama u studenom, svi su se odmah počeli bojati za Javiera Hernandeza. Hernandez je podvrgnut teškom vremenu pod vodstvom Moyesa, kada je Škot bio menadžer Manchester Uniteda, a mnogi su sumnjali da ova dvojica neće moći ponovo raditi zajedno na London stadionu.

WEST HAM PRODAJE

Samo trebate vidjeti koliko je Meksikanac dobio akcije otkako je Moyes imenovan za menadžera da bi shvatili da su navijači bili u pravu što se tiče zabrinutosti za njega.

Njegova ozljeda je rezultirala time da Moyes istražuje druge mogućnosti, a sada je objavljeno da je West Ham spreman prodati Hernandeza, koji je na ljeto stigao iz Bayer Leverkusena.

Hernandez neće imati manjak opcija i Telegraph je izvijestio da Jose Mourinho razmatra transfer za ovog napadača.

[su_no1forfootball]

Sa Zlatanom Ibrahimovićem koji još uvijek ima problema nakon povratka sa ozljede križnog ligamenta, Manchester Unitedu je očajnički potrebna pomoć u napadu, jer će im gore ostati samo Lukaku.

Mourinho, koji je priznao da ne bi dopustio Hernandezu da napusti United da je on u to vrijeme vodio klub, mogao bi biti spreman da djeluje, kada je Meksikanac u pitnaju.

West Ham je spreman slušati opcije, ali postoji jedan uvjet koji mora biti ispunjen prije nego što se odluče prodati ga.

Prema pisanju Telegrapha, Hernandez je dostupan za 17 milijuna funti koje je West Ham platio Leverkusenu za napadača.

Čekićari žele vratiti svoj novac, iako ostaje da se vidi hoće li Ed Woodward, izvršni potpredsjednik Uniteda, spreman sankcionirati toliko novca za 29-godišnjaka koji nema prodajnu vrijednost i bio je prodan za otprilike 7.5 milijuna funti prije tri godine.

Tim iz MLS-a, Los Angeles FC je navodno zainteresiran za Hernandeza i oni će biti zainteresirani da pročitaju što je Moyes rekao o Meksikancu danas.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Menadžer West Hama pohvalio je napadača, sugerirajući kako njihov odnos nije tako loš kao što se čini.

“Chicharito je zaista dobar igrač i njegova sposobnost je dobra kao i bilo gdje”, rekao je Moyes.

“On je odličan kada ima loptu u nogama, a možda mi nismo imali nekoga ko bi mu mogao dati tu loptu. Imamo igrače poput Chicharita koje trebamo hraniti loptama.”

[su_premierleague]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!