NaslovnicaVijestiWijnaldum odbio Barcelonu zbog PSG-a! Potpisuje ugovor do 2024. godine!

Wijnaldum odbio Barcelonu zbog PSG-a! Potpisuje ugovor do 2024. godine!

Georginio Wijnaldum će kako stvari stoje odbiti Barcelonu i preseliti se u PSG nakon što je francuska ekipa otela španjolcima transfer boljom ponudom, prema zapanjujućim izvještajima.

Wijnaldum odbio Barcelonu

30-godišnji veznjak Liverpoola je prošlog ljeta bio jako povezan sa Barcelonom, jer je Ronald Koeman želio osigurati usluge nizozemskog sunarodnjaka.

Međutim, Wijnaldum će sada napustiti Anfield krajem mjeseca, jer bi trebao isteći njegov trenutni ugovor sa Liverpoolom.

Bayern Munchen je također bio povezan sa nizozemskim reprezentativcem, ali Barcelona je bila prva u toj utrci. Prema pisanju ESPNa, PSG je Wijnaludmu podnio mnogo izdašniju finansijsku ponudu u pokušaju da ga namame u francusku prijestolnicu.

Barcelona je bila svjesna velike konkurencije da potpiše Nizozemca i izrazila zabrinutost zbog PSG-ovog interesa.

Sada ekspert za vijestdi o transferima Fabrizio Romano izvještava da je Wijnaldum odlučio preći u PSG.

Talijanski novinar dodao je da Barcelona neće podići svoju ponudu bivšem igraču PSV-a i Feyenoorda.

Wijnaldum je navodno prihvatio ugovor sa PSG-om, koji istječe 2024. godine i plaću koja je više nego dvostruko veća od one koju je Barcelona ponudila, piše Roman.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!