NaslovnicaVijestiWilfried Bony: Ne žalim zbog prelaska u Manchester City

Wilfried Bony: Ne žalim zbog prelaska u Manchester City

Napadač Manchester Cityja Wilfried Bony tvrdi da ne žali zbog odluke da se pridruži “građanima”, te je odbacio mogućnost odlaska sa Etidah stadiona.

Leicester - Manchester City

Reprezentativac Obale Slonovače u Manchester City je stigao iz Swansea Cityja u siječnju 2015. godine, ali od tada se još uvijek nije nametnuo kao redovan starter. Međutim, on je izrazio zadovoljstvo svojim trenutnim stanjem, te tvrdi da ne razmišlja o potencijalnom odlasku ove zime.

“Sretan sam ovdje u klubu”, izjavio je Bony za BBC Sport.

“Sve te špekulacije nisu tačne. Imam ugovor sa klubom, tako da sam sretan i smatram da sam u jednom od najboljih klubova u Velikoj Britaniji. Ne žalim nimalo zbog prelaska u Manchester City.”

“Igramo u Ligi prvaka i jedan smo od najboljih klubova na svijetu. Sretan sam i mogu samo reći da sam blagoslovljen jer sam ovdje.”

Bony, koji je postigao osam golova u 23 nastupa za Manchester City ove sezone u svim natjecanjima, sa klubom iz Manchestera ima ugovor do lipnja 2019. godine.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!