NaslovnicaVijestiWilfried Zaha: "Arsenal je odabrao Pepea umjesto mene"

Wilfried Zaha: “Arsenal je odabrao Pepea umjesto mene”

Zvijezda Crystal Palacea Wilfried Zaha otkrio je koliko se približio transferu u Arsenal.

Wilfried Zaha

Internacionalac Obale Bjelokosti odavno je povezan sa prelaskom na Emirates, ali to se nikada nije ostvarilo.

Međutim, definitivno je došao na korak od preseljenja dok je Unai Emery bio zadužen za Topnike, a Zaha je u podcastu The Greatest Game otkrio da je razgovarao sa trenerom o prelasku u sjeverni London.

Unatoč tome, Arsenal je na kraju doveo Nicolasa Pepea, koji nije opravdao naknadu koja je plaćena za njega (72 milijuna funti) pod vodstvom Emeryja i trenutnog menadžera Mikela Artete.

Zaha vjeruje da ga je činjenica da je Pepe igrao u inozemstvu učinila privlačnijim za Topnike. Pepe je u Premier ligu došao nakon što je postigao 22 gola u 38 utakmica u Ligue 1 tijekom 2018/19 sezone.

“Razgovarao sam sa menadžerom. Emery je bio kao: “Ne moramo mnogo pričati”, rekao je Zaha.

“Rekao je da me vidio kako igram, zna da mogu promijeniti tok utakmice u bilo koje vrijeme i slično. Rekao je da bi me voljeli imati u ekipi, a ja sam rekao da bi volio doći.”

“Razgovor je bio prilično jednostavan, jer sam igrao protiv njega dok je bio menadžer Arsenala. Vidio je što mogu, vidio je moju stopu rada i što bi mogao dodati u tim.”

“Očito je da je klub odabrao Pepea umjesto mene.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!