NaslovnicaVijestiWILLIAM COLLUM SUDI VALENCIJI: Očekuje se kartonijada protiv Villarreala u Europskoj ligi!

WILLIAM COLLUM SUDI VALENCIJI: Očekuje se kartonijada protiv Villarreala u Europskoj ligi!

William Collum sudi Valenciji protiv Villarreala u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Europske lige. Valencia je ogroman favorit sa koeficijentom 1.75 u ovoj utakmici na Mestalli, jer su u prvoj utakmici već ostvarili pobjedu u gostima od 3-1.

WILLIAM COLLUM SUDI

Utakmica se igrala prošlog vikenda, gdje su golovi Goncalo Guedesa i Daniel Vassa bili dovoljni za pobjedu od 3-1. Na drugoj strani je Santi Cazorla postigao gol iz penala.

Tu prvu utakmicu je sudio Michael Olivier, engleski sudac i pokazao je četiri kartona na toj utakmici. On je sudac koji nije poznat baš po laganom davanju kartona, tako da su ta četiri kartona i razumljiva.

Međutim, na granicu od 4.5 kartona u ovoj utakmici koju nam daje bet365 kladionica sa koeficijentom 1.75 na over, nam se čini prilično razumljivim, pogotovo jer je ovo sudac koji zna pokazati čak i osam kartona po utakmici, pa čak i poneki crveni, što je dodatni plus, jer bet365 kladionica računa crveni kao dva žuta, dok nema manipulativnih troškova ni poreza na dobitak.

Ova dva španjolska tima su inaće poznata po tome da dobijaju visok broj žutih kartona u Primeri i ovdje se očekuje velika borba na terenu, jer će i Villarreal sada krenuti u napad svim snagama, jer nemaju što izgubiti. Imaju dva gola zaostatka i sigurni smo da će to i ganjati od prve minute.

Iako je često sudac u Škotskoj, Collum i dalje ostaje visoko rangiran u UEFA-i. Ovo će biti njegov sedmi europski zadatak, nakon što je sudio još četiri susreta Lige prvaka i dvije utakmice u Europskoj ligi do sada.

Collum nije stranac posljednjih utakmica na ovim turnirima. On je bio glavni sudac u utakmici polufinala Europske lige prošle sezone između Marseillea i Salzburga, gdje je francuska momčad pobijedila sa 2-0 na putu do finala u Parizu.

Škotskom sucu će pomoći njegovi sunarodnjaci David McGeachie i Francis Connor, a Bobby Madden i Nick Walsh će biti dodatni pomoćni suci. Graeme Stewart je imenovan kao četvrti sudac na ovoj utakmici.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!