NaslovnicaVijestiWillian: Odbio sam ta dva kluba kako bih stigao u Chelsea

Willian: Odbio sam ta dva kluba kako bih stigao u Chelsea

Krilni igrač Chelseaja Willian priznao je kako je odbio ponude Liverpoola i Tottenham Hotspura kako bi stigao na Stamford Bridge.

Willian otkrio koje klubove je odbio prije dolaska u Chelsea

Brazilski reprezentativac je u klub iz zapadnog Londona stigao u ljeto 2013. godine iz Anzhi Makhachkale za 35 miliona eura.

Objašanjavajući okolnosti iza tog transfera, on je rekao: “Situacija je bila komplicirana. Zapravo, nije bila komplicirana, više je bila neobična.”

“Kada sam stigao u London, bilo je i drugih klubova zainteresovanih za moje usluge, Liverpool i Tottenham također. Samo sam čekao da pregovori završe, a moj agent je razgovarao sa čelnicima klubova.”

[su_no1forfootball]

“Na kraju sam stigao u Chelsea. Kad sam shvatio da me žele dovesti donio sam tu odluku. Želio sam doći u ovaj klub.”

Willian je nedavno izgubio mjesto u prvih 11 u Conteovom timu, s obzirom da talijanski stručnjak preferira Pedra na toj poziciji.

Uprkos tome, Brazilac priznaje da je sretan u klubu, iako se povezuje sa odlaskom.

“Osvojio sam titule i ispisao povijest sa Chelseajem. Prošao sam kroz nevjerovatne trenutke u jednom od najvećih klubova na svijetu.”

“Mislim da sam uspio napredovati čak i u teškim vremenima kroz koja sam prošao s ovim timom. Vrlo sam sretan u Chelseaju i pokušavam napredovati iz godine u godinu.”

[su_bonus]

[touchcarousel id='2']

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!