NaslovnicaVijestiWILSHERE DONIO ODLUKU: Jack Wilshere donio konačnu odluku o tome gdje nastavlja...

WILSHERE DONIO ODLUKU: Jack Wilshere donio konačnu odluku o tome gdje nastavlja karijeru!

Veznjak Arsenala Jack Wilshere danas je održao sastanak sa novim trenerom Unaijem Emeryjem, te je donio konačnu odluku o svojoj budućnosti.

Wilshere napušta Arsenal

Iako su se nedavno pojavile špekulacije kako bi on trebao potpisati novi ugovor sa Arsenalom, od toga po svemu sudeći neće biti ništa. Kako danas navode engleske novine Daily Mirror, 26-godišnjak je odlučio napustiti londonski klub nakon što mu je Emery na sastanku poručio kako neće imati ključnu ulogu u timu sljedeće sezone.

Čelnici kluba su mu navodno ponudili platu od 110,000 funti tjedno, plus dodatnih 65,000 funti za svaku utakmicu koju bude igrao, a u kojoj njegov tim pobijedi, što bi u konačnici moglo iznositi 175,000 tjedno.

[su_casino]

Jučer je sa ‘Topnicima’ ugovor produžio drugi veznjak, a u pitanju je Granit Xhaka, oko kojeg Emery planira graditi svoj vezni red, a navodno prva meta u ovom prelaznom roku mu je veznjak Sampdorije i reprezentativac Urugvaja Lucas Torreira, koji bi mogao doći na Emirates nakon Svjetskog prvenstva.

Pored Xhake, novi ugovor u narednih nekoliko tjedana trebao bi potpisati i Aaron Ramsey, kojem je navodno ponuđena plata od oko 200,000 funti tjedno. S druge strane, Wilshere, koji je skupio ukupno 125 nastupa u Premier ligi u dresu Arsenala, na stolu ima ponudu i Crystal Palacea, a za njega su zainteresovani još i West Ham United i Wolverhampton.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!