NaslovnicaVijestiWIN - WIN situacija za Manchester United i Arsenal

WIN – WIN situacija za Manchester United i Arsenal

Gotova je saga oko transfera između Manchester Uniteda i Arsenala gdje je u jednom smjeru ide Henrikh Mkhitaryan, a drugom Alexis Sanchez. Tokom današnjeg dana, ova vijest bi trebala biti i službeno potvrđena od strane spomenutih klubova.

Sinoć u kasnim satima Henrikh Mkhitaryan stigao je u Londonu u pratnji svog agenta. Danas tokom dana trebao bi obaviti medicinske preglede i postati novi igrač Arsenala, a s druge strane Alexis Sanchez danas oko 13:00 po lokalnom vremenu objavio je snimku kako u Londonu ulazi u privatni avion iz kojeg leti u Manchester. Pitanje je trenutka kada će objava transfera biti službena.

[su_bonus]

Prethodnih dana puno se pričalo o ovoj sagi, Arsene Wenger i Jose Mourinho također su komentirali kako je transfer vrlo blizu realizacije što nije baš uobičajeno da treneri komentiraju takve situacije, no čini se kako je dogovor oko ovog transfera bio postignut, a do same realizacije dijelilo ih je samo dogovaranje zadnjih sitnica.

Tko je bolje prošao? Ovo je WIN – WIN

Iako su neki mišljenja kako je u ovoj razmjeni bolje prošao Mourinho ili Wenger, ovo je zapravo win – win situacija u kojoj će oba trenera biti zadovoljna postignutim dogovorom. Alexis Sanchez nije htio potpisati novi ugovor za klub iz Londona jer je imao veće ambicije, želi osvajati prvenstvo, želi igrati Ligu prvaka i nema više strpljenja. Nekoliko mjeseci do kraja ugovora Arsenal nije imao velikog izbora – pustiti ga na ljeto besplatno ili sada prihvatiti najbolju ponudu.

Ponude su stigle od svih jačih klubova iz Engleske i iz nekoliko klubova iz Europe. Sanchez je bio jako blizu dogovora sa Manchester Cityjem, no u zadnjem trenutku uključio se Jose Mourinho i ponudio Mkhitaryana što je u zapravo najbolja ponuda. Iako Raiola kaže da je situacija obrnuta, mediji mu ne vjeruju. Jose Mourinho dobit će world-class igrača u napadu, igrača koji je znatno iskusniji od njegovog napada – Martial, Rashford, Lingard, Lukaku. Ništa ga ne plaća, a u isto vrijeme rješava se nezadovoljnog igrača u svlačionici.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

S druge strane, Wenger je mogao ostati bez Sancheza bez da išta dobije za njega, a dobio je igrača od 42 milijuna eura, igrača koji je prije dvije sezone imao nevjerojatnu sezonu sa 23 gola i 32 asistencije. Igrača koji je zabio prošle sezone bio ponajbolje igrač Europske lige i jedan od glavnih igrača u Unitedovom osvajanju spomenute titule. Također, Wenger se riješio nezadovoljnog igrača u svlačionici, a dobio vrhunskog igrača koji bi se prema svemu sudeći trebao dobro uklopiti u sistem igre kakvu gaji Arsenal.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!