NaslovnicaVijestiWolfsburg bolji od Genta, Real savladao Romu

Wolfsburg bolji od Genta, Real savladao Romu

Večeras su odigrane još dvije utakmice LIge prvaka u osmini finala sastali su se Real Madrid – Roma i Gent – Wolsburg.

Real savladao Romu

Kraljevski klub je uspio da savlada Romu, gol je postigao Cristiano Ronaldo u 57. minuti, te Jese u 84. minuti za konačnih 2-0.

Real Madrid je tokom čitave utakmice dominirao, ali naravno Roma nije igrala loše, te je pružila određeni otpor Realu. Navijači Rome su na kraju bili zadovoljni predstavom svojih ljubimaca, iako nisu pobjedili.

Prvo poluvrijeme ove utakmice je bilo očajno, dok je drugo poluvrijeme donijelo mnogo više uzbuđenja sa obije strane, pa i dva gol. Mnogi korisnici na Twitteru su osudili suđenje, jer nije bilo na visokom nivou.

Što se tiče utakmice Genta i Wolfsburga, momčad Heckinga je savladala ekipu Genta. Wolfsburg je u vodstvo došao par minuta prije kraja prvog dijela, kada je Draxler savladao golmana Genta.

Draxler je prednost Wolfsburga povisio na 2-0 u 54. minuti. Par minuta kasnije Kruse postiže treći gol za Wolfsburg, ali Gent se nije predao.

U 80. minuti Kums smanjuje prednostv Wolfsburga na 3-1, a devet minuta kasnije Coulibaly je postavio konačni rezultat Gent 2-3 Wolfsburg.

Naredne sedmice se igraju još četri utakmice Lige prvaka.

[su_netbet_cura]

[excerptlist num=4 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!