NaslovnicaVijestiWolves pokušava dovesti osuđenog kriminalca koji ima zabranu ulaska u Španjolsku!

Wolves pokušava dovesti osuđenog kriminalca koji ima zabranu ulaska u Španjolsku!

Želja engleskog kluba Wolvesa da dovede Rubena Semeda u svoje redove, se vjerojatno neće ostvariti, kako pišu engleski mediji. Oni su nas podsjetili na kriminalnu prošlost koju ima nekadašnja velika nada portugalskog nogometa.

Wolves pokušava dovesti

Problem je nastao kada su pokušali pribaviti radnu dozvolu za obrambenog igrača, s obzirom da je svojevremeno bio i u zatvoru.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ruben Semedo je igrač Olympiacosa od 2019. godine. Njega je sud u Valenciji kaznio sa uvjetnom kaznom zatvora od pet godina i zabranom ulaska u Španjolsku na osam godina.

Bilo je dosta razloga za to. Njegovo ime se spominjalo i u vezi pokušaja ubojstva, što je naravno demantirao, zatim otmica, pljačka i prijetnje vatrenim oružjem. Čak su neki mediji spominjali i ranjavanje drugih osoba.

Uhapšen je 2018. godine kada je igrao za Villarreal, a tada se izvukao iz zatvora sa plaćenom jamčevinom u iznosu od 30.000 dolara. Zatim je osuđen na uvjetnu kaznu zatvora od pet godina, nakon čega su mu zabranili ulazak u Španjolsku.

Sve ovo što smo naveli nije smetalo Wolvesu, koji ga želi vidjeti u svojim redovima na posudbi uz opciju kupnje. Engleski mediji navode kako se taj transfer neće realizirati zbog burne Rubenove prošlosti. On neće moći dobiti radnu dozvolu u Engleskoj.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!