NaslovnicaVijestiXabi Alonso preuzeo klub koji mora spasiti od ispadanja nakon lošeg starta...

Xabi Alonso preuzeo klub koji mora spasiti od ispadanja nakon lošeg starta sezone

Slavni španjolski veznjak Xabi Alonso pronašao je svoj prvi samostalni trenerski posao, a jučer je i službeno predstavljen kao novi šef stručnog stožera njemačkog Bayer Leverkusena. S klubom je potpisao ugovor do ljeta 2024. godine.

U klubu su istaknuli kako rastanak s trenerom Gerardom Seoaneom nije bio lak te da u konačnici klub mora napraviti neke promjene, a kap koja je prelila čašu je rano ispadanje iz Njemačkog kupa te činjenica da nisu ni blizu vrha ljestvice Bundeslige.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“U liku Xabija Alonsa smo potpisali trenera koji je kao igrač bio potpuni profesionalac svjetske klase, potpisali smo inteligentnog stratega koji je bio vrlo uspješan u tri najzahtjevnije europske lige”, priopćio je klub.

Alonso je posljednje tri godine radio kao trener druge momčadi Real Sociedada, a prije toga je radio u omladinskom pogonu Real Madrida.

“Poznajem Leverkusen iz svog vremena u Njemačkoj kao izvrstan klub, Bayer je uvijek imao sjajne igrače i vidim puno kvalitetnih igrača u trenutnoj momčadi. U mojim razgovorima s klubom, brzo je postalo jasno da, unatoč trenutno teškoj situaciji, načelno se i dalje kreću prema ambicioznim ciljevima. Jako sam uzbuđen zbog ovog zadatka i siguran sam da ću opravdati povjerenje,” rekao je Alonso.

Xabi Alonso je u karijeri igrao za Liverpool, Real Madrid i Bayern, a kao mlađi igrač igrao je za Eibar i Real Sociedad.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!