NaslovnicaVijestiXavi dobio 200 miijuna eura koje će potrošiti na ova četiri igrača

Xavi dobio 200 miijuna eura koje će potrošiti na ova četiri igrača

Barcelona se nada da će svom menadžeru Xaviju dati 200 milijuna eura koje će potrošiti na četiri igrača u ljetnom prijelaznom roku.

Vjeruje se da je napadač Bayerna Robert Lewandowski na vrhu liste želja za Barcelonu, dok je Xavi također zainteresiran za veznjaka Manchester Cityja Bernarda Silvu, krilnog igrača Leedsa Raphinhu i braniča Seville Julesa Koundea.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, njemački prvak se ne želi rastati sa Lewandowskim, ali je poljski reprezentativac ranije rekao da svoju budućnost vidi negdje drugo, te da bi bio zainteresiran za prelazak u Barcelonu iz bavarskog kluba. Vjeruje se da klub priprema ponudu vrijednu 40 milijuna eura.

Rečeno je da je i igrač Cityja, Silva u iskušenju da pređe u Španjolsku, a navodno je igrač službenicima Barcelone 2021. godine poslao poruku ‘dođite po mene’.

Što se tiče Raphinhe, objavljeno je kako je Barcelona već dala službenu ponudu, ali nije uspjela dostignuti Chelsaejevu od 60 milijuna funti, koju je Leeds prihvatio.

Prema španjolskom mediju Mundo Deportivo, katalonski klub želi prikupiti sredstva za transfere prodajom još 15% svojih TV prava u ugovoru vrijednom vrtoglavih 344 milijuna funti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!