NaslovnicaVijestiXavi je zvijezdi Barcelone dao mjesec dana da ga impresionira ili će...

Xavi je zvijezdi Barcelone dao mjesec dana da ga impresionira ili će ga prodati!

Xavi pokazuje svoju nemilosrdnu stranu kao šef Barcelone i daje Phillipeu Coutinhu samo mjesec dana da ga impresionira, inače će Brazilcu pokazati izlazna vrata na Camp Nou.

Španjolski SPORT tvrdi da 29-godišnjak ima najveću plaću u klubu, ali se muči za mjesto u početnoj postavi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Zabio je samo dva gola u 13 nastupa u svim natjecanjima do sada ove seone, a samo je četiri puta bio uvršten u prvu postavu.

Isto izvješće sugerira da je Coutinho ponuđen i Manchester Cityju i Manchester Unitedu, a Barca je navodno zainteresirana za dovođenje Ferrana Torresa, Raheema Sterlinga, Anthonyja Martiala i Edinsona Cavanija u Kataloniju.

Čini se da su dani bivšeg igrača Liverpoola u klubu odbrojani i male su vjerojatnoće da će dobiti priliku promijeniti Xavijevo mišljenje prije zimskog prijelaznog roka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!