NaslovnicaVijestiXavi krenuo po bivšeg napadača Real Madrida!

Xavi krenuo po bivšeg napadača Real Madrida!

Novi trener Barcelone Xavi Hernandez u siječanjskom prijelaznom roku želi dovesti Alvara Moratu, tvrde španjolski mediji.

Da bi došlo do ovog transfera, dogovor moraju postići tri kluba. Atletico koji ima ugovor sa Moratom, Juventus u kojem Morata igra na posudbi, te Barcelona koja ga želi dovesti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Alvaro je prošle godine otišao na dvogodišnju posudbu u Torino, a talijanski klub je za to platio 20 milijuna eura.

“Juventus je u ekonomskoj krizi, te bi se mogao riješiti Morate. Pogotovo zbog toga što se kao novi napadači tima spominju Arkadiusz Milik i Mauro Icardi”, pišu španjolski mediji i dodaju da je Atletico Madridu potreban novac kako bi Barceloni platio odštetu za Antoinea Griezmanna, a Morata navodno nema ništa protiv prelaska u Barcelonu.

Alvaro Morata je do sada ove sezone u 23 nastupa za Juventus zabio samo sedam golova. Svoju karijeru je započeo u Real Madridu, a osim Realovog, Juventusovog i Atleticovog, nosio je još dres Chelseaja, koji ga je doveo u 2017. godini iz Reala za 66 milijuna eura.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!