NaslovnicaVijestiXavi na meti Chelseaja: Plavci razmišljaju o dovođenju španjolskog stručnjaka

Xavi na meti Chelseaja: Plavci razmišljaju o dovođenju španjolskog stručnjaka

Prije nekoliko dana Xavi Hernandez dobio je vijest da će na kraju sezone morati napustiti klupu Barcelone. Sada se spominje mogućnost njegovog novog angažmana. Xavi bi mogao dobiti priliku u engleskom Premiershipu, s obzirom na interes Chelseaja koji ga želi angažirati kao svog novog trenera. Chelsea je trenutno u potrazi za novim šefom stručnog stožera.

Chelsea je neočekivano otpustio dosadašnjeg trenera, Mauricija Pochettina, te su sada u potrazi za novim stručnjakom koji će ih voditi u novoj sezoni, a to bi mogao biti Xavi. Prema navodima, londonski klub planira ući u pregovore s Xavijem tijekom ovog tjedna, što bi mu omogućilo da preuzme ulogu u reorganizaciji igračkog kadra prema vlastitim željama.

Inače, Xavi je sinoć završio sezonu s Barcelonom pobjedom 2:1 u gostima protiv Seville, a njegova momčad je završila na drugoj poziciji s 85 bodova, uz 26 pobjeda, sedam remija i pet poraza.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!