NaslovnicaVijestiXavi objasnio zašto je Atletico zaslužio osvojiti Ligu prvaka, a ne Real...

Xavi objasnio zašto je Atletico zaslužio osvojiti Ligu prvaka, a ne Real Madrid

Legendarni igrač Barcelone Xavi Hernandez smatra da Atletico Madrid zaslužuje osvojiti Ligu prvaka u subotnjem finalu, a ne veliki rival njegovog bivšeg kluba Real Madrid.

Xavi objasnio zašto je Atletico zaslužio osvojiti Ligu prvaka

Ovaj vikend nas očekuje repriza finala Lige prvaka od prije dvije godine kada su ‘kraljevi’ osvojili La Decimu slavivši protiv Atletija rezultatom 4-1 nakon produžetaka.

Diego Simeone je te sezone navijačima donio titulu prvaka La Lige i bio je veoma blizu osvajanja duple krune, ali je Sergio Ramos u posljednjim trenucima utakmice postigao izjednačujući pogodak i obezbijedio svom timu dodatnih 30 minua.

Xavi, međutim, vjeruje da je sada vrijeme za Atleticove igrače da zasjaje i smatra da će Simeone podići trofej u subotu, a ne Zinedine Zidane.

“Vjerujem da će Atletico osvojiti taj trofej”, rekao je Xavi za katarske medije.

“Mislim da je ovo Atleticov trenutak. Zaslužili su ga osvojiti zbog napornog rada kroz cijelu sezonu. Naravno, to nije filozofija igre koja mi se najviše sviđa, jer se nadmeću i brane većim dijelom utakmice, ali mislim da je ovo njihov trenutak.”

“Nogomet vam uvijek daje drugu šansu, a ovo je isto finale kao i prije dvije godine u Lisabonu. Sada imamo isto finale u Milanu i mislim da je vrijeme da Atletico Madrid osvoji trofej.”

Atletico i Real Madrid su i ove sezone do kraja bili u utrci za titulu prvaka Španjolske, ali su završili ispod Barcelone, koja je po drugi uzastopni put prvak La Lige.

Zidaneov tim je završio ispred gradskog rivala sa samo dva boda prednosti, a francuski stručnjak je na pragu osvajanja svog prvog trofeja u trenerskoj karijeri i to u debitantskoj sezoni na klupi seniorskog tima Real Madrida.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!