NaslovnicaVijestiXavi otkrio zašto je odbio Barcelonu: Evo što je rekao za novog...

Xavi otkrio zašto je odbio Barcelonu: Evo što je rekao za novog menadžera Katalonskog kluba!

Legenda Barcelone Xavi je otkrio da je odbio šansu da se vrati u klub kao menadžer ,jer tek započinje menadžersku karijeru.

Xavi otkrio

Bivši veznjak, koji je za Barcu odigrao 767 utakmica i osvojio 25 trofeja, pojavio se kao zamjena za Ernesta Valverdea na Nou Campu nakon što su dužnosnici razgovarali sa njim u Dohi i ponudili mu ugovor.

No, Xavi, koji je trenutno na čelu katarske ekipe Al Sadda, odbio je ugovor od dvije i pol godine i klub je brzo skrenuo pozornost na Quiquea Setiena.

Objašnjavajući svoju odluku da kaže ‘NE’ svom svom dječačkom klubu, Xavi je priznao da još nije spreman za jedan od najvećih poslova u svjetskom nogometu, jer je u svojoj prvoj ulozi trenera bio tek od svibnja prošle godine.

Za Mundo Deportivo je rekao: “Da, dobio sam ponudu iz Barcelone na sastanku s Ericom Abidalom i Oscarom Grauom, ali nisam je prihvatio, posebno zato što je prerano trenirati Barcelonu, ali će moj san u budućnosti biti da postanem trener Barce.”

Xavi je imao što reći i o novom šefu Setienu, koji je bio iznenađujući izbor da zamijeni Valverdea nakon što ga je klub u utorak otpustio.

Volim novog trenera Barcelone, volim njegov način rada i nadam se da će uspjeti s momčadi’, dodao je.

‘Prvo sam rekao svojoj obitelji, a potom i igračima Al Sadda jer su pratili situaciju. Tri dana nisam bio u najboljoj poziciji, ali sada sam potpuno fokusiran na Al Sadd. ‘

Prva Setienova utakmica za klub je susret u La Ligi kod kuće u Granadi u nedjelju navečer.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!