NaslovnicaVijestiXavi rekao Wilshereu za koji klub treba da potpiše!

Xavi rekao Wilshereu za koji klub treba da potpiše!

Legenda Barcelone Xavi vjeruje da bi Jack Wilshere savršeno odgovarao Rangersima koje vodi Steven Gerrard i inzistirao je da će postati ‘najbolji igrač u Škotskoj’.

Wilshere, koji ima 28 godina, u lovu je na novi klub nakon što mu je ovog mjeseca raskinut ugovor sa West Hamom.

Bivša zvijezda Arsenala uspjela je u dvije godine odigrati samo 19 nastupa za Čekićare, a ozljede su opet stagnirale njegovu karijeru.

Xavi, koji je menadžer katarskog Al Sadda, igrao je protiv Wilsherea prije devet godina kada je Barcelona igrala protiv Arsenala u Ligi prvaka.

40-godišnji Španjolac rekao je da mnogo poštuje Wilsherea i sugerirao je da bi ikona Liverpoola Gerrard sigurno volio da ga ima u timu.

Xavi je za Daily Record rekao: “Mnogo godina poštujem Jacka.”

“Odigrao je nevjerojatnu utakmicu protiv Barcleone (2011. godine) i nakon toga sam mu predvidio da će i dalje biti jedan od najboljih veznjaka na svijetu i budućnost engleskog nogometa.”

“To je predviđanje za koje sam siguran da bi se ostvarilo da nije bilo užasnih ozljeda.”

“Rangers bi mu mogao itekako odgovarati. Tempo u Škotskoj nije brz kao u Engleskoj i dao bi mu više vremena na lopti. Tu se ističe njegova vizija i dodavanje koji su nevjerojatni.”

“Oni su veliki klub s mladim trenerom koji zna što je potrebno za pobjedu na najvišoj razini.

“Gerrard će mu zasigurno biti veliki obožavatelj. Oni dijele puno sličnih kvaliteta.

“Bio bi rizik zbog njegovih ozljeda, ali ako bi ga Rangers uspio održati u formi i bez ozljeda, bio bi najbolji igrač Škotske.”

Wilshere je igrao protiv Gerrarda kad je menadžer Rangersa bio u Liverpoolu, a uz njega i za Englesku.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!