NaslovnicaVijestiXavi zamolio Joana Laportu da ponovno potpišu ugovor s Messijem

Xavi zamolio Joana Laportu da ponovno potpišu ugovor s Messijem

Trener Barcelone Xavi mjesecima je slagao momčad za povratak u vrh europskog nogometa, a “šlag na torti” trebao bi biti povratak Lionela Messija.

Očekivalo se da će Messi produžiti svoj ugovor s Barcelonom prošlog ljeta nakon pozitivnih početnih razgovora između svih strana, ali financijski propisi LaLige spriječili su da se dogovor ostvari.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Xavi ima odličan odnos s Messijem i uvjeren je da njegov povratak može mnogo pomoći katalonskom klubu, kako financijski tako i sportski.

Xavi je svjestan da će ove sezone biti teško dovesti Messija, ali želi ga vratiti sljedećeg ljeta kada mu istekne ugovor s PSG-om.

Messi je nakon odlaska iz Barcelone odlučio potpisati dvogodišnju suradnju s pariškim klubom. Međutim, Parižani već sada nude novi ugovor argentinskom asu, unatoč njegovoj neuspješnoj prvoj sezoni u Francuskoj, pa će biti zanimljivo vidjeti kakav rasplet će imati ova situacija.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!