NaslovnicaVijestiXavi želio dovesti igrača PSG-a u Barcelonu, ali mu Messi rekao: "Nemoj"

Xavi želio dovesti igrača PSG-a u Barcelonu, ali mu Messi rekao: “Nemoj”

Nakon što su se u Barcelonu vratili Dani Alves, Adama Traore i Eric Garcia, Xavi je razmišljao vratiti i Xavija Simonsa iz PSG-a. 18-godišnjak je navodno nezadovoljan minutažom u francuskom klubu u kojem se ne može probiti u prvu momčad pored velikog broja superzvijezda.

18-godišnji Xavi Simons ima ugovo do kraja sezone i za sada nije želio prihvatiti ponudu PSG-a za produljenje. Barcelona je to želila iskoristiti, s obzirom da je Simons ranije prošao mlađe kategorije u Barceloni, prije nego što se pridružio PSG-u 2019. godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ove sezone je odigrao samo 31 minut u Ligue 1, a u porazu od Nicea u kupu je dobio 10 minuta, gdje je promašio i odlučujući penal.

Trener Barcelone Xavi je nedavno proslavio rođendan u društvu Lionela Messija. Navodno je tom prilikom, tvrde katalonski mediji, pitao Argentinca treba li Barca dovesti Simonsa. Xavi je dobio kratak i jasan odgovor: “Nemoj.”

Mediji navode kako je Simons imao problema i dok je bio u Barceloni, jer je navodno mislio da je bolji nego što jest. “Dobar je nogometaš, ali je daleko od nivoa na kojem se nalaze zvijezde PSG-a.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!