NaslovnicaVijestiXhaka nakon fijaska Arsenala isprovocirao suigrače, odmah dobio odgovor od legendi

Xhaka nakon fijaska Arsenala isprovocirao suigrače, odmah dobio odgovor od legendi

Švicarski nogometaš Granit Xhaka javno je kritizirao svoje suigrače iz Arsenala nakon sinoćnjeg poraza od Newcastlea zbog čega je londonski klub zakomplicirao situaciju u nastojanju da se sljedeće sezone plasira u Ligu prvaka.

Topnici su imali sve u svojim rukama i činilo se da će prvi put nakon šest godina uspjeti izboriti plasman u Ligu prvaka, no porazi u utakmicama s lakšim protivnicima najvjerojatnije će ih koštati četvrtog mjesta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Od prve do zadnje minute izgledali smo kao da ne zaslužujemo biti na terenu. Ne mogu objasniti zašto. Nismo igrali po planu i nismo slušali trenera. Igrali smo užasno. Ne zaslužujemo ni Ligu prvaka ni Europsku ligu. Ne znam zašto ne radimo ono što nam trener traži. Ako nisi spreman za utakmicu, ostani kod kuće. Morate imati mu*a da dođete ovdje i igrate. Ovo je bio jedan od naših najvažnijih mečeva. Ispričavam se navijačima”, rekao je Xhaka nakon meča.

Bivše zvijezde Manchester Uniteda i Liverpoola Gary Neville i Jamie Carragher odgovorili su Švicarcu.

“Svatko ima pravo napadati igrače u svlačionici. Nadam se samo da nije kritizirao mlade igrače. I sam je nekad bio sramotno loš”, rekao je Neville, a Carragher je dodao:

“Lako je biti jak na riječima tijekom intervjua, trebalo bi biti i na terenu. Prozivao je mlade igrače i neke nedovoljno spremne. Volim kad je netko iskren i izravan, ali i on je bio dio tima, svi su bili uključeni u ovu utakmicu.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!