NaslovnicaVijestiXhaka: Teško bi bilo odbiti Manchester City

Xhaka: Teško bi bilo odbiti Manchester City

Veznjak Borussije Monchengladbach Granit Xhaka priznao je da bi teško mogao odbiti ponudu Manchester Cityja ukoliko ikad ona stigne.

granit xhaka

23-godišnjak je prošlog mjeseca bio povezivan sa odlaskom iz Bundeslige, a kao zainteresovani su se navodili Arsenal i Liverpool.

Xhaka je također bio na radaru Bayern Munchena u zimskom prijelaznom roku koji je sad već iza nas, a švicarski reprezentativac je priznao da bi mogao napustiti Monechengladbach u skorijoj budućnosti.

“Možete vjerovati samo u ono što čujete od mene, u ovim godinama nikada ne bih otišao u Kinu, ni za sav novac na svijetu”, rekao je Xhaka za Sport Bild.

“Sportska perspektiva i sve ostalo mora biti u redu. Iskreno, želite doživjeti to pozitivno iskustvo, to zajedništvo u nogometu, to je ono čemu težim.”

“A ukoliko se jednog dana odlučim za sljedeći korak, to će biti poboljšanje. No, teško je reći ne kada te Manchester City želi i kada imaš priliku da zaigraš tamo. To moram priznati, ali nisam jedini koji tako misli.”

Granit Xhaka, koji je porijeklom Albanac, ali nastupa za reprezentaciju Švicarske, ove je sezone za tim iz Monchengladbacha odigrao ukupno 23 utakmice, te postigao tri gola i upisao jednu asistenciju.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!