NaslovnicaVijestiXherdan Shaqiri otkrio zašto je Inter zamijenio Stoke Cityjom

Xherdan Shaqiri otkrio zašto je Inter zamijenio Stoke Cityjom

Vrijeme Xherdana Shaqirija u Interu iz Milana već je prošlo, a Švicarac je odlučio u javnosti reći kako se div iz Serije A odnosi prema igračima dok su ozlijeđeni.

OIR_resizer

Shaqiri je u prošlom zimskom prijelaznom roku preselio na San Siro prije nego što je otišao u Stoke City za 17 milijuna eura.

Švicarac je imao problem s ozljedom za vrijeme igranja u Interu, a razlog zbog kojeg je napustio Milan bio je loš odnos liječničke službe prema njemu, no i ostalim ozlijeđenim igračima.

“Jednom sam bio ozlijeđen i trebao sam biti spreman za utakmicu, a onda me liječnička služba razočarala.”

“Pola sata sam sjedio u automobilu i bio užasnut. Upravo zato je Stoke City bio jedan od mojih najboljih odluka. Ovdje imamo čak sedam fizioterapeta koji se brinu o meni.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!