NaslovnicaVijestiYarmolenko: Radije bi otišao u Everton nego u Barcelonu

Yarmolenko: Radije bi otišao u Everton nego u Barcelonu

Radije bi otišao u Everton nego u Barcelonu, rekao je igrač Dynamo Kieva, Yarmolenko. Ukrajinski internacionalac vjeruje da bi mogao ići na Camp Nou, te da bi radio selfije sa Messijem, ali on je više zainteresovan za igranje utakmica i dokazivanjem.

Radije bi otišao u Everton nego u Barcelonu

Krilni igrač Dynamo Kieva, Andriy Yarmolenko je otkrio da bi se radije pridružio Evertonu nego prešao u Barcelonu i sjedio na klupi.

Ukrajinski reprezentativac je povezan sa Evertonom i Barcelonom nakon impresivnih nastupa u Ligi prvaka.

Ali, Yarmolenko je objasnio da je lagano mogao da ode u barcelonu i postati zvijezda čak i bez igranja, ali to ne bi odgovaralo njegovom karakteru.

“Bolje je da igram u Evertonu”, rekao je za Futbol kada su ga pitali koji bi klub izabrao.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Naravno da mogu otići u Barcelonu, da slikajem selfije sa Lionel Messijem, stavlajm slike na Instagram i dobijam milione lajkova i ubdem zadovoljan sa sobom. Ali ja nisam jedan od tih igrača.”

“Za mene je važno da igram utakmice. Ako ne igram dva puta u sedmici, nemam gdje izbaciti emocije i energiju. Moja porodica bi poludjela.”

“Ako igram, sutradan sam sretan i miran. Ako sam propustio utakmicu i ležao kod kuće, odmah krenu svađe.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!