NaslovnicaVijestiYouri Tielmans uskoro mijenja klub: Do kraja januara seli u Englesku u...

Youri Tielmans uskoro mijenja klub: Do kraja januara seli u Englesku u jednog od ova dva velikana

Za mladog veznjaka iz ekipe Monaka i belgijske reprezentacije, Youri Tielemansa vlada veliko interesovanje u engleskoj Premier ligi. Za njega su se zagrijala dva kluba iz gornjeg dijela tabele te je samo pitanje vremena kada će napustiti Kneževinu.

Iako se činilo da će Youri Tielemans postati igrač Leicestera tijekom ovog transfer roka, jeoš jedan veliki klub se uključio u borbu za njegov potpis. Tottenham, nakon brojnih problema s ozljedama, traži dodatna rješenja u veznoj liniji ekipe, a Belgijanac je tako preko noći postao prva meta Pijetlova.

Evo zašto Arsenal nema novca za transfere: Otkrivena kolika je bila otpremnina Arsena Wengera!

Leicester je i dalje favorit za njegov potpis, jer se očekuje da će klub u zamjenu za njega u suprotni smijer poslati Adriena Silvu, što bi odgovaralo ekipi Monaca. Naravno, Tottenham je mnogo zanimljivija opcija za 21-godišnjaka za kojeg će londončani Monacu morati platiti 20 milijuna funti.

Unatoč što je tek napuni 21. godinu, Tielemans je već odigrao 19 utakmica za belgijsku reprezentaciju i pomogao joj da se plasira u polufinale na posljednjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!