NaslovnicaVijestiZa AZ Alkmaar večeras protiv Hajduka u finalu Lige prvaka mladih upitan...

Za AZ Alkmaar večeras protiv Hajduka u finalu Lige prvaka mladih upitan igrač koji je srušio Real Madrid i Barcelonu

U finalu Lige prvaka za mlade večeras, juniorska momčad Hajduka će se boriti za naslov prvaka Europe protiv nizozemskog kluba AZ Alkmaara. Marijan Budimir vodi ekipu u ovom velikom susretu koji počinje u 18 sati. AZ Alkmaar se dokazao kao snažan protivnik na putu do finala, uspješno eliminiravši tri velika kluba: Barcelonu, Real Madrid i Sporting.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Uoči ove utakmice, Nizozemci su objavili da će imati veliko pojačanje. Mexx Meerdink, 19-godišnji napadač iz prve ekipe, pridružio se juniorskom timu. Ovaj mladi igrač je nedavno postao junak utakmice nakon što je zabio odlučujući penal protiv Anderlechta, čime su Nizozemci uspjeli izboriti polufinale Konferencijske lige.

Iako je UEFA potvrdila da će biti raspoloživ za finale, Mexx Meerdink se ozlijedio tijekom vikenda igrajući za prvu momčad. Za vrijeme pobjede protiv RKC Waalwijka, ušao je u igru u 21. minuti umjesto ozlijeđenog Jensa Odgaarda, ali je zbog problema s ozljedom morao izaći iz igre već na poluvremenu. Portal Voetbal International navodi da je talentirani napadač vjerojatno izgubio priliku igrati finale juniorske Lige prvaka s Hajdukom.

Mexx Meerdink je igrao šest puta za prvu momčad AZ-a te je stekao značajno seniorsko iskustvo igrajući za drugu momčad u drugoligaškom natjecanju, gdje je u 17 nastupa postigao osam pogodaka. Ove sezone u Ligi prvaka mladih, postigao je dva gola protiv Barcelone, jedan protiv Reala i jedan protiv Eintrachta. Uz Meerdinka, za završnicu natjecanja Hajduk je pozvao i Luku Vuškovića i Rokasa Pukštasa, članove prve momčadi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!