NaslovnicaVijestiZA NJEGA SE BORI POLA EUROPE: Najperspektivniji napadač u svijetu nogometa -...

ZA NJEGA SE BORI POLA EUROPE: Najperspektivniji napadač u svijetu nogometa – United, Liverpool i Tottenham ga žele u svojim redovima!

Manchester United i Liverpool su zainteresirani za potpis veznjaka Salzburga Erlinga Haalanda i pokušat će ga dovesti kada se tržište transfera ponovo otvori.

ZA NJEGA SE

Norvežanin je trenutno najperspektivniji napadač u europskom nogometu, sa nevjerojatnih 18 golova u 11 utakmica na svim natjecanjima na početku 2019/20 sezone.

Četiri gola su stigla u Ligi prvaka, sa nevjerojatnim hat-trickom u pobjedi od 6-2 nad Genkom upozorivši svijet na svoje jedinstvene talente, prije nego što je prošlog tjedna također pronašao mrežu u Salzburgovom porazu od 4-3 kod Liverpoola.

Hrvatska – Mađarska: Najava sedmog kola kvalifikacija za Euro 2020!

Prema Calcio Mercatu, United i Liverpool bi trebali voditi bitku na transfer tržištu za Haalanda sljedeće godine, dok se i Tottenham spominje kako je spreman poslati ponudu.

Čini se da će 19-godišnjak moći da bira u koji klub će otići 2020. godine, sa velikim neizbježnim transferom ako nastavi na trenutnoj putanji.

Crveni đavoli bi već mogli imati prednost u ovoj utrci za transfer, s obzirom na činjenicu da je Ole Gunnar Solskjaer već radio sa Haalandom tijekom svog posljednjeg menadžerskog posla u Moldeu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!