NaslovnicaVijestiZA NJEGA VIŠE NEMA MJESTA - SRPSKI INTERNACIONALAC ODLAZI U INTER: Vraća...

ZA NJEGA VIŠE NEMA MJESTA – SRPSKI INTERNACIONALAC ODLAZI U INTER: Vraća se pod vodstvo Antonio Contea!

Inter iz Milana je navodno zainteresiran za potpis veznjaka Manchester Uniteda Nemanje Matića, koji još uvijek nije započeo utakmicu u prvoj postavi ove sezone.

SRPSKI INTERNACIONALAC

Srpski internacionlac pridružio se Crvenim vragovima iz Chelseaja 2017. godine, uz naknadu od 40 milijuna funti prema pisanju BBC-a. Do sada je za klub odigrao 88 nastupa, postigavši tri gola i tri asistencije.

Prošle sezone, Srbin je odigrao 38 nastupa, zabijajući protiv Huddersfield Towna. Međutim, ove godine Ole Gunnar Solskjaer izmamio ga je, preferirajući Scotta McTominaya u tandemu sa Paul Pogbom u veznom redu.

Nakon nesikorištene zamjene u prve tri utakmice Manchester Uniteda, Matić je odigrao 22 minute u remiju od 1-1 protiv Southamptona na Old Traffordu.

Prema Calciomercatu, Inter je zainteresiran za potpisivanje 31-godišnjakakojem ugovor sa Crvenim vragovima istječe na ljeto. Nerazzurri su već potpisali dva igrača Manchester uniteda, Romelu Lukakua i Alexis Sancheza.

Matićev ugovor ističe na ljeto, ali postoji mogućnost da se produži. Srbin sigurno neće biti zadovoljan sa klupom, gdje će možda morati provesti skoro cijelu polusezonu, jer je McTominay igrao prilično dobro do sada.

Prelazak u Inter mogao bi Matiću pružiti više prvoligaškog nogometa. Međutim, Manchester United ga možda želi zadržati kao rezervnu opciju, jer nema sumnje da je Matić prilično dobar defanzivni vezni. Dakle, Nerazzurri ga neće naš lako dobiti.

Pod uvjetom da pređe u Inter, Matić će se ponovo okupiti sa Antonio Conteom, koji ga je vodio u Chelseaju.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!